Ένας χρόνος λειτουργίας του Πάρκου μας!!

0 Comments

Ένας χρόνος του Διαδραστικού Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Σχολείου μας, ένα όραμα να “οδηγήσουμε” τους μαθητές και την κοινωνία σε μοναδικές εκπαιδευτικές διαδρομές για την Κυκλοφοριακή Ασφάλεια που βάζουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι.

Γιορτινή επίσκεψη στο Διαδραστικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου και συμμετείχαν οι μαθητές της Δ’ τάξης.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να υλοποιήσουν βιωματικές δράσεις με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του εγκεκριμένου προγράμματος από το Υ.ΠΑΙ.Θ. «Φωνάζουμε STOP στα ατυχήματα» . Τα χαμόγελα των μαθητών και η χαρά που υλοποιούσαν τις διάφορες δραστηριότητες δείχνει σε μεγάλο βαθμό την απήχηση  του προγράμματος.

Ακολούθησε μικρή γιορτή με το κόψιμο τούρτας γενεθλίων με πολλές ευχές από τους παρευρισκόμενους για την συνέχιση του Έργου που επιτελεί το Πάρκο.

Οι εντυπώσεις κατά την αποχώρηση όπως δήλωσαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ήταν άριστες.

Ευχή ΟΛΩΝ να πάει το Πάρκο ψηλά!!

Ευχή ΟΛΩΝ να πάει το Πάρκο ψηλά!!

Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου κ. Ιφιγένεια Παρούση για την καλλιτεχνική επιμέλεια και την άριστη συνεργασία! Επίσης  Ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά μαθητών και των εκπαιδευτικών  κ. Κώστα και κ. Κατερίνας που βοήθησε τα μέγιστα στην επιτυχία του προγράμματος!!

Τέλος ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αυγέρη Νίκο για την συνεχή στήριξη του έργου μας και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας που αγόγγυστα συνεισφέρουν για την συνέχιση της υλοποίησησ του προγράμματος.

Συνεχίζουμε…

Categories: