Δωρεάν κράνη σε όλους τους μαθητές της Ολύνθου!

0 Comments

Το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου σε συνεργασία με την Κοινότητα Ολύνθου και την οικονομική στήριξη των Ολυνθιωτών ιδιοκτητών εργοστασίων επεξεργασίας Πράσινης Ελιάς υλοποιήσαν δράση με τίτλο «Κανένα παιδί στο ποδήλατο χωρίς κράνος»! κατά την οποία μοιραστηκαν δωρεάν κράνη σε όλους τους μαθητές του Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ολύνθου.
Η δράση θα πραγματοποιηθήκε την Πέμπτη  3 Ιουνίου 2021 Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου  από τις 10:00 ως 12.00 π.μ. λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.


Φωτογραφίες και Video της εκδήλωσης!!
Γίναμε για λίγο παιδιά και μοιραστήκαμε την χαρά τους!!!

«Κύριε, είναι η καλύτερη μέρα μου στο σχολείο»!!
Σύντομα και περιεκτικά οι καλεσμένοι μίλησαν στους μαθητές για την αξία που έχει να κυκλοφορούμε με ποδήλατο και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να παίρνουμε! Στη συνέχεια μοίρασαν τα κράνη στους μαθητές και ξεκίνησαν οι ορθοπεταλιές!! Ο κ. Γιώργου δώρισε ένα ποδήλατο στο σχολείο μας το οποίο εγκαινίασε κάνοντας την πρώτη βόλτα!! (Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!)
 
 
Στη συνέχεια υλοποιήθηκαν διάφορες δράσεις με τα ποδήλατα. Όλα τα παιδιά φορούσαν κράνη. Κλείσαμε με το γύρο του τετραγώνου του Σχολείου με την συνοδεία της τροχαίας!!
 
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο κ. Γιάννης Γιώργου, (Ιωάννης Γιώργος) Αντιπεριφεριάρχης Χαλκιδικής, η κα. Γουβαλάρη Σταυρούλα, Διοικητής Τροχαίας Πολυγύρου, ο κ. Βορδός Χρήστος (Χρήστος Βορδός) Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, η κα. Μυλωνά Ζαφειρούλα (Ζαφειρούλα Μυλωνά) Διευθύντρια Π.Ε. Χαλκιδικής και ο κ. Αυγέρης Νίκος (Νίκος Αυγέρης) Πρόεδρος Κοινότητας Ολύνθου.
 
 
Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους καλεσμένους για τα τόσο κολακευτικά λόγια που είπαν για το Σχολείο και τους εκπαιδευτικούς!
Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας για την άψογη συνεργασία τους ώστε να βγάλουμε εις πέρας την δύσκολη και κουραστική αυτή εκδήλωση!!
 
Τελευταίους αφήσαμε τους μαθητές μας που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που με την συμπεριφορά και την συμμετοχή τους μας έκαναν περήφανους που υπηρετούμε σε αυτό το Σχολείο!!
 
Δείτε το video της δράσης:

Προβολή και απήχηση της εκδήλωσης:

Από την εκπομπή «από τις έξι» στην ΕΤ1. Ζωντανή σύνδεση με το Σχολείο μας!!
 
 
 
Συγχαρητήρια επιστολή από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών:
Επιστολή του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Πάνα Απόστολου:
 
Από το infokids ένα ακόμη  αφιέρωμα για το Σχολείο και την δράση μας!!
 
 
 
Από το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων!
 
 
Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ολύνθου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ολύνθου και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ολύνθου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους Ολυνθιώτες ιδιοκτήτες εργοστασίων επεξεργασίας ελιάς:
κ.κ.  Γεωργιάδη  Χρήστο,
Δανιηλίδη Απόστολο,
Ζαβράκογλου Άγγελο,
Καραβάνα Γεώργιο,
Λιάμο Ιωάννη,
Λιναρδή Σάββα,
Νάτσιο Παύλο,
Πεσλόγλου Χαράλαμπο και
Σαραντόγλου Δημήτρη
Τσολμεκτσόγλου Κ. Δημήτρη
που χάρη στην δική τους οικονομική βοήθεια  υλοποιήθηκε η ιδέα μας να προμηθευτούν ΟΛΟΙ οι μαθητές/τριες του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Ολύνθου κράνη ποδηλάτου!
Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής!!
Τέλος ευχαριστούμε το κατάστημα αθλητικών ειδών Admiral των Νέων Μουδανιών που μας προμήθευσε τα κράνη σε τιμή χοντρικής!!
Categories: